Arie de Bruin: voor inspiratie in het onderwijs

Inspirerende visie op onderwijs en opvoeding,  workshops, lezingen, poëzie, prachtig cabaret…..   en meer dan dat!

 

 

Arie de Bruin verzorgt speciale programma’s over onderwijs en opvoeding en alles wat daarbij komt kijken.  Met veel humor en muzikale kwaliteiten  slaagt hij er in om iedereen  op een nieuwe manier naar kinderen en het (basis)onderwijs te laten kijken. Zijn  jarenlange ervaring in onderwijs en cabaret staat garant voor een uniek optreden!

Zoekt u een bijzondere  bijdrage voor uw studiedag, onderwijsconferentie, ouderavond of feestelijke gebeurtenis? Neem dan contact op: ariecdebruin@kpnmail.nl  (of: 078 – 6144371, resp. 06-40 96 36 29).

U steunt hiermee tevens de ontwikkeling van onderwijs voor alle kinderen in deze wereld, want de opbrengsten van de optredens van Arie de Bruin gaan naar twee onderwijsprojecten van Edukans !!!

Janusz Korczak is één van de belangrijkste inspiratiebronnen voor zijn visie op onderwijs en opvoeding. Arie is voorzitter van de Janusz Korczak Stichting Nederland (zie www.korczak.nl)

Wat anderen zeggen….

“Veel applaus was er voor Arie de Bruin, die verspreid over de dag zijn teksten en liedjes ten gehore bracht. Scherp kon hij fine-tunen op het kind in moeilijke situaties. Geen hapslikweg-theater maar realiteiten omgezet in trefzekere teksten, waarmee hij zowel school als maatschappij door de filter haalde. Het waren teksten waar je hart van opsprong. In de grote zaal van de Maassilo kon je een speld horen vallen”.  (studiedag H3O Dordrecht)”

“Fantastisch, ik was blij verrast. Arie heeft mij geraakt; ik durf te zeggen dat ik elk woord heb gehoord.” (Conferentie Stibco Bodegraven)

“Zeer positief was de evaluatie over het onderdeel van cabaretier Arie de Bruin. Gemiddeld werd dit beoordeeld met 8,7!” (Conferentie “Spraakmakers”, Passend Onderwijs Midden Brabant)

“Op een indrukwekkende manier sloot Arie aan bij de schietpartij in het winkelcentrum en de herdenking op deze dag” (Studiemiddag CNVO in Alphen ad Rijn)

“Het optreden voldeed op alle fronten aan de verwachtingen. Het meest gewaardeerd heb ik de herkenbaarheid van de liedjes.” (LEOZ conferentie Ede)

“Allemaal heel herkenbaar, rechtstreeks uit de onderwijspraktijk, heerlijke relativerende humor. De luisterliedjes vond ik prachtig: liefst meer!” (Conferentie Kopwerk, Den Helder)

IMG_2448

 

Geef een reactie