Laatste nieuws

Klezbez

Sinds enige tijd speelt Arie mee als gitarist in Klezbez, een groep enthousiaste musici die vooral Klesmer muziek ten gehore brengen. Klesmer muziek komt uit de Oosteuropese Jiddische traditie.

Benefiet voorstelling voor Edukans

Op 30 maart a.s. wordt in theater De Oude School , Dubbelsteynlaan West 74, 3319 EM Dordrecht een speciale benefiet-voorstelling verzorgd door Arie. Aanvang 20.30 u. (bij grote belangstelling wordt een tweede voorstelling gepland om 19.00 uur) toegangsprijs € 12,50.

Kaartjes te bestellen via ariecdebruin@kpnmail.nl

Vergeet het kind niet, als je de wereld wil verbeteren

Een prachtige uitspraak van Korczak! En nu de titel van het nieuwste boek van Arie de Bruin. Gedichten en columns, allemaal gebaseerd op uitspraken van Janusz Korczak.  ISBN 9789491740596.  Prijs € 10,-

Dertig gedichten en columns zijn in deze bundel opgenomen geïnspireerd op het gedachtegoed van Janusz Korczak (1878-1942). De gedichten en gedachten leveren herkenning op bij ouders en bij kinderen. Ze zijn uit het leven gegrepen. Janusz Korzcak leert ons idealen te hebben en die waar te maken, echt te luisteren naar kinderen, vertrouwen te hebben in hun eigen mogelijkheden, die niet altijd stroken met wat de school eist en kinderen een stem te geven. De Nederlandse Janusz Korczak Stichting, opgericht in 1982, stelt zich ten doel de ideeën van Korczak te verspreiden en daarmee op te komen voor de rechten van het kind waar ook ter wereld. Om het kind niet te vergeten en samen de wereld beter te maken.

Dromen met lef

te bestellen via http://www.givat-haviva.nl/nieuws/dromen_met_lef/

schermafbeelding-2018-03-31-om-22-34-16

 In 2019 weer naar Malawi

In april 2019 vertrek ik weer voor drie weken naar Malawi om mee te werken aan het World Teacher Programma in Lilongwe Region. De eerste week zal ik samen met mensen van EEDF in Malawi het programma voorbereiden om de Worldteachers te kunnen ontvangen. Zij gaan dan twee weken werken op zes scholen. Bovendien wordt een training verzorgd voor de schoolleiders.

Wil je mee? Meld je dan aan viahttps://www.edukans.nl/reis-malawi/

 

 

Geef een reactie