Activiteit

 • ariecdebruin heeft een update geplaatst 4 jaar, 10 maanden geleden

  Arie de Bruin, onderwijsman in hart en nieren, is reeds lang actief als cabaretier. Nog steeds ziet hij het onderwijs als de meest fantastische werkplek die je je kunt wensen. Maar dan moet je wel heel wat kunnen relativeren en met humor bestrijden. Dat kan hij, hij doet het al vele jaren!
  Hij is onder meer de motor achter FRAMBOOS, de cabaretgroep die jarenlang in het hele land met groot succes theaterprogramma’s rond onderwijs en opvoeding verzorgde.
  Hij verzorgt soloprogramma’s waarin alles wat met het onderwijs te maken heeft op cabareteske wijze onder de loep wordt genomen. Met scherpe teksten en muziek van hoge kwaliteit is hij in staat iedereen op verrassende wijze naar de vanzelfsprekendheden van de (onderwijs)wereld te laten kijken. In dialoog met de zaal laat hij u ongekende mogelijkheden van uzelf en uw lerende organisatie ontdekken. Het programma heeft een hoog muzikaal karakter: u zult zodanig geprikkeld worden dat zelfs u gaat zingen, desnoods brommend.
  Vrijwel altijd lukt het om het programma aan te laten sluiten bij het thema van uw dag: intercultureel, adaptief, computergestuurd, illegaal, sociaal-vaardig, identiteitsgevoelig, gestresst, flexibel, ervaringsgericht, exact getoetst en omgaand met verschillen, passend en opbrengstgericht of gewoon heel speciaal.
  Arie de Bruin is pedagoog en onderwijskundige, was algemeen directeur van een stichting voor primair onderwijs, jarenlang docent en directielid op een pabo, trainer bij managementcursussen, cabaretier en musicus. Hij verzorgt ook lezingen over diverse pedagogische thema’s, zo mogelijk aangevuld met cabaret en/of muziek. In overleg kunt u tot een programma komen dat aansluit bij uw thema.
  De opbrengsten van de optredens van Arie de Bruin gaan naar onderwijsprojecten in ontwikkelingslanden: Stichting Edukans (www.edukans.nl)

  Informatie en boekingen: ariecdebruin@kpnmail.nl (tel. 078 – 6144371 of 06 40 96 36 29